HOME aamenu ☰ MENU
Damwoude, 25-11-23

KNSB: Schaakwoude, Schaakwoede, Schaakwonde

Hoewel zowel onze clubstatisticus Eric als teamleider Pim (zelf helaas verhinderd) hun voorbereidende werk zoals altijd uitstekend gedaan hadden, verscheen de helft van Pallas’ vlaggenschip maar net op tijd aan de start.

----------

Meppel, 21-11-23

KNSB Beker: Pallas ronde verder

En het was best wel een beetje spannend.
Na een spannende avond werd het 2-2 en 2-2 en dankzij Matthijs zijn we door. Op een doordeweekse avond uit naar Meppel is best wel een eindje rijden, maar het was het helemaal waard.

----------

Deventer, 04-11-23

KNSB: Pallas 1 speelt gelijk tegen SISSA 1

In een volle Schalm speelde Pallas 1 zaterdag tegen SISSA 1 uit Groningen.
We kregen donderdag wat paniekerige berichten van hun teamleider.
Ze wilden heel graag 1 of 2 wedstrijden vooruit spelen. Dat was natuurlijk wel erg kort dag en ik denk eerlijk gezegd ook dat wij allemaal graag samen als 1 team op zaterdag spelen.
Dat ging dus niet door.

----------

Deventer, 07-10-23

KNSB: Er gaat niets boven Pallas (1)

Het fameuze gezegde is ‘Er gaat niets boven Groningen’. Een gezegde dat vorig jaar in de tweede klasse een waarheid als een koe was.

----------

Sint Jacobiparochie, 16-09-23

KNSB: Invallers en debutanten nemen Pallas 1 bij de hand

Pallas 1 is het nieuwe seizoen uitstekend begonnen met een grote overwinning in Sint Jacobieparochie, in het verre hoge Noorden. Onderweg naar de eerste van onze vier wedstrijden in Friesland kwamen we er al achter dat ze daar ook McDonalds hebben (wellicht niet zoals wij die kennen), wat onze motivatie een extra boost gaf.

----------

Assen, 22-04-23

KNSB: Assen 1 - Pallas 1, 5-3. Partij Max

Zittend in het vliegtuig leg ik mezelf op om het laatste wedstrijdverslag van het seizoen te schrijven. We zijn gedegradeerd. Als teamleider roept het bij mij allemaal vragen op: had het anders kunnen zijn, was er een betere opstelling mogelijk of had ik zelf harder moeten oefenen.

----------

Deventer, 11-03-23

KNSB: Pallas 1 grijpt naast het (voor-)laatste strohalmpje

De laatste strohalm. Met wedstrijden tegen de nummer 1 en 2 in de stand te gaan, moest er tegen het sterke Veenendaal, gewonnen worden om nog kans te maken op handhaving. Dat moest dan gebeuren zonder Pim en Martijn, maar met Robbert en Remco als invallers.

----------

Apeldoorn, 31-01-23

Pallas 1 uitgebekerd

Pallas 1 speelde maandagavond de derde ronde van de KNSB beker in het Denksportcentrum Noord.

----------