HOME aamenu ☰ MENU
, 16-02-24

KNSB Beker: We zijn weer een ronde verder!

Vanavond speelden we tegen LOS, het team van Koen Lambrechts. Koen is op vakantie en speelde niet mee.
Koen speelt zelden mee tegen ons. Maar met Renze Rietveld, Arjan Dijkstra, Benno de Jong en Tjaart Offringa waren ze nog steeds favoriet.

----------

Leeuwarden, 03-02-24

KNSB: Pallas 1 wint in Leeuwarden

9 man, 3 auto's en 1 missie. Met Pallas 1 plus onze vaste voorbereidende kracht Eric mochten we aantreden tegen Philidor 1847 2 in Leeuwarden.
Op papier een redelijk gelijke tegenstander, wij hadden op bord 7 een invaller en volgens mij ontbrak er bij Philidor een vaste kracht.

----------

Deventer, 25-01-24

De laatste 16 !

De bekerwedstrijd tegen Assen was er één waar we naar uit keken. De tweede ronde tegen Meppel smaakte lekker en ondanks dat Assen nog een maatje groter is dan Meppel, voelden we ons niet kansloos.

----------

Deventer, 16-12-23

KNSB: Met de rug in de wind...

Met de wind in de rug op de fiets naar huis. Dat was wel even fijn op een dag als gister. Een dag waarop alles wat fout kon gaan, fout ging. Schaaktechnisch gezien dan…

----------

Damwoude, 25-11-23

KNSB: Schaakwoude, Schaakwoede, Schaakwonde

Hoewel zowel onze clubstatisticus Eric als teamleider Pim (zelf helaas verhinderd) hun voorbereidende werk zoals altijd uitstekend gedaan hadden, verscheen de helft van Pallas’ vlaggenschip maar net op tijd aan de start.

----------

Meppel, 21-11-23

KNSB Beker: Pallas ronde verder

En het was best wel een beetje spannend.
Na een spannende avond werd het 2-2 en 2-2 en dankzij Matthijs zijn we door. Op een doordeweekse avond uit naar Meppel is best wel een eindje rijden, maar het was het helemaal waard.

----------

Deventer, 04-11-23

KNSB: Pallas 1 speelt gelijk tegen SISSA 1

In een volle Schalm speelde Pallas 1 zaterdag tegen SISSA 1 uit Groningen.
We kregen donderdag wat paniekerige berichten van hun teamleider.
Ze wilden heel graag 1 of 2 wedstrijden vooruit spelen. Dat was natuurlijk wel erg kort dag en ik denk eerlijk gezegd ook dat wij allemaal graag samen als 1 team op zaterdag spelen.
Dat ging dus niet door.

----------

Deventer, 07-10-23

KNSB: Er gaat niets boven Pallas (1)

Het fameuze gezegde is ‘Er gaat niets boven Groningen’. Een gezegde dat vorig jaar in de tweede klasse een waarheid als een koe was.

----------