HOME aamenu ☰ MENU
Assen, 22-04-23

KNSB: Assen 1 - Pallas 1, 5-3. Partij Max

Zittend in het vliegtuig leg ik mezelf op om het laatste wedstrijdverslag van het seizoen te schrijven. We zijn gedegradeerd. Als teamleider roept het bij mij allemaal vragen op: had het anders kunnen zijn, was er een betere opstelling mogelijk of had ik zelf harder moeten oefenen.

----------

Deventer, 11-03-23

KNSB: Pallas 1 grijpt naast het (voor-)laatste strohalmpje

De laatste strohalm. Met wedstrijden tegen de nummer 1 en 2 in de stand te gaan, moest er tegen het sterke Veenendaal, gewonnen worden om nog kans te maken op handhaving. Dat moest dan gebeuren zonder Pim en Martijn, maar met Robbert en Remco als invallers.

----------

Apeldoorn, 31-01-23

Pallas 1 uitgebekerd

Pallas 1 speelde maandagavond de derde ronde van de KNSB beker in het Denksportcentrum Noord.

----------

Deventer, 17-12-22

KNSB: Pallas 1 verliest sleutelwedstrijd

Na de overwinning in Apeldoorn in de vorige ronde waren we optimistisch voor de wedstrijd tegen Max Euwe 2. Bij winst, of eventueel gelijkspel, zouden we goede zaken doen in de strijd tegen degradatie.

----------

Nijverdal, 28-11-22

Pallas bekert verder in de KNSB !

Vanavond speelden Morris, Radboud, Max van de Pavoordt en René de eerste bekerwedstrijd in de tweede ronde.

----------

Apeldoorn, 26-11-22

KNSB: Angstgegner Pallas 1 wint wederom nipt van Apeldoorn 2

Voor de verandering een verslag van de teamleider. Volgens mij het eerste verslag in bijna 20 jaar Pallas, dus het werd ook een keer tijd.

----------

Deventer, 05-11-22

KNSB: Pallas 1 onder toezicht van Boris Spassky

Op zaterdag 5 november speelden we een thuiswedstrijd tegen de Spassky’s uit Groningen. Voor de wedstrijd begon werd er door Michael Riemens een foto van Boris Spassky aan bord 1 gezet. Dat is blijkbaar een traditie, en ook vandaag mocht Boris toekijken.

----------

Deventer, 08-10-22

KNSB: DSG Pallas 1 - LOS 1

Afgelopen zaterdag speelden we tegen LOS uit Groningen. Het team waar Koen Lambrechts speelt, maar nooit tegen ons. Tot vandaag.

----------