HOME aamenu ☰ MENU
Deventer, 08-10-22

KNSB: DSG Pallas 1 - LOS 1

Afgelopen zaterdag speelden we tegen LOS uit Groningen. Het team waar Koen Lambrechts speelt, maar nooit tegen ons. Tot vandaag.

----------

Sint Jacobiparochie, 17-09-22

KNSB: Pallas 1 steelt punt in Friesland

Na de ontsnapping van vorig jaar mochten we afgelopen zaterdag beginnen aan opnieuw een jaar in de tweede klasse. 7 spelers komen overeen met het team van vorig jaar, alleen Arnold eruit voor veteraan Chris.

----------

Apeldoorn, 11-06-22

KNSB: Toch geen degradatie Pallas 1

Een heel verrassende wending in Apeldoorn, Sneek verliest met 7 - 1 !

----------

Sneek, 21-05-22

KNSB: Pallas 1 degradeert vrijwel zeker uit de 2e klasse

Dat is de conclusie na een spannende zaterdag. Het is nooit leuk om daar een verslag van te maken, maar je kunt het dan beter maar direct doen. Het was ook niet zo’n hele leuke dag.

----------

Sint Jacobiparochie, 23-04-22

KNSB: De Blues verlaat Pallas 1 nog niet

Niets leuker dan een uitwedstrijd in Friesland, extra vroeg bij Radboud aan de ontbijttafel om met een select gezelschap een onbeschofte hoeveelheid loempia’s met een kopje koffie erbij naar binnen te werken om vervolgens 2 uur in de auto te zitten om een potje te schaken in een charmant dorpje, in dit geval Sint Jacobiparochie, waar je daarvoor nog nooit van gehoord hebt.

----------

Deventer, 02-04-22

KNSB: Pallas 1 kan de punten niet in eigen huis houden

Het was een frisse, maar prachtige zaterdagmiddag waarop we voor het eerst meemaakten dat drie KNSB-teams van Pallas tegelijk thuis speelden.

----------

Arnhem, 12-03-22

KNSB: dikke nederlaag Pallas 1 in Arnhem

Niet geheel onverwacht heeft Pallas 1 zijn meerdere moeten erkennen in ASV 1. De Arnhemmers hebben immers een zeer sterk team over de gehele breedte en een gemiddelde rating van ruim boven de 2100. Belangrijkste nadeel voor ons was echter dat we niet een compleet team op de been konden krijgen.

----------

Deventer, 05-02-22

KNSB: Pallas 1 met gelijkspel uit de winterstop

De titel boven dit verslag is met opzet neutraal omdat ik ook nu, een dag na de wedstrijd, niet goed weet of we een punt verloren of gewonnen hebben.

----------