HOME aamenu ☰ MENU
Deventer, 27-05-15 auteur: Gorrit Smit

Progressie-cup, Bar-b-que, competitie en andere bestuursbesluiten

Het bestuur heeft mede naar aanleiding van een aantal wensen uit de laatste ledenvergadering een aantal besluiten genomen.

Dit seizoen zal voor het eerst de zogeheten Progressie-cup worden uitgereikt. Deze wordt uitgereikt aan diegene die op grond van de interne resultaten de meeste vooruitgang in rating heeft geboekt.
Dit zal bepaald worden aan de hand van de grootste W-We score in de interne competitie.

Het seizoen zal worden afgesloten met een bar-b-que tijdens de laatste ronde van Potje Schaak. Deze zal plaats vinden bij Piet Ypma. De leden hebben inmiddels een uitnodiging gehad. Uiteraard zijn ook leden die niet deelnemen aan "Potje Schaak" van harte welkom.
De competitiestand zal zoals gebruikelijk na de laatste ronde "geschoond" worden i.v.m. de regel dat er minimaal 14 ronden moeten worden gespeeld én 3 in de laatste acht ronden. De teveel toekende halfjes zullen worden gewijzigd in nullen.
Uiteraard kan iedereen al in de stand natellen wie er teveel byes hebben gehad.

De ledenvergadering zal direct bij de start van het nieuwe seizoen plaatsvinden, op donderdag 3 september. Een belangrijk discussiepunt zal hier zijn of Pallas in het seizoen 2016-2017 wel of niet zal overstappen naar de SBO.
In de enquête die binnenkort volgt, zal geïnventariseerd worden welke voor- en tegenargumenten hiervoor zijn.