HOME aamenu ☰ MENU
Deventer, 10-01-24 auteur: Radboud de Roos

Zaterdag 27 januari: Partijanalyses Tata Steel door IM Jan Willem van der Griendt en Deventer schaaklegende Bas van Roosmalen !

Beste schaakliefhebbers,

Het is met veel genoegen dat wij jullie uitnodigen voor een unieke gelegenheid: gratis partijanalyses van de een na laatste ronde van het Tata Steel Schaaktoernooi 2024!


Deze exclusieve analyses worden verzorgd door IM Jan Willem van de Griendt en de Deventer schaaklegende Bas van Roosmalen.

Datum: 27 Januari 2024

Tijd: 13:00 Inloop

13:30 – 18:00 Analyses

19:00 Afsluiting

Locatie: Wijkcentrum de Schalm, Dreef 1 te Deventer

Dit is een zeldzame kans om inzicht te krijgen in de denkwijze en strategieën van ervaren schaakmeesters, en om de hoogtepunten van de een na laatste ronde van dit prestigieuze toernooi te bespreken. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde schaakliefhebber, deze analyses zullen ongetwijfeld je begrip van het schaakspel verdiepen.

Toegang tot deze bijzondere gelegenheid is gratis, maar om ervoor te zorgen dat we voldoende tafels, borden en stukken hebben voor alle deelnemers, vragen we je vriendelijk om een kort berichtje te sturen naar

met vermelding van je naam en het aantal personen waarmee je komt.

Mis deze kans niet om samen met mede-schaakliefhebbers te genieten van de boeiende analyses. We hopen je te mogen verwelkomen op de 27e!

Met vriendelijke groet,

Radboud de Roos
Voorzitter DSG Pallas