HOME aamenu ☰ MENU
Raalte, 08-10-06

Pallas wint 30e Sallandse schaakzeskamp in Raalte

Een zestal Palladianen heeft de 30e Sallandse schaakzeskamp in Raalte gewonnen. Pim Heijne, Eddy Sander, Koen Lambrechts, Guido van Mierlo, Morris Merza en Marco van Sittert bleven de overige teams ruim voor.

----------

Deventer, 28-09-06

Koen Lambrechts wint het snelschaken

Ook afgelopen donderdag lukte het weer om de ledenvergadering een beetje vlot door te komen. Dat betekent voldoende tijd om nog even te snelschaken.

----------

Apeldoorn, 17-09-06

Zware groep voor Palladianen in Apeldoorn

Afgelopen weekend speelden Koen Lambrechts, Morris Merza, Pim Heijne en Jan Veldman in de hoogste groep van het ROC Aventus toernooi in Apeldoorn. Links en rechts werden wat punten bij elkaar gesprokkeld.

----------

Arnhem, 03-09-06

Open Arnhems; wisselende resultaten Palladianen

Een vijftal Palladianen heeft het afgelopen weekend meegedaan aan het Open Arnhems Schaakkampioenschap. De resultaten waren wisselend.

----------

Gorssel, 18-08-06

Gerard Burgers wint het OOGSK

Gerard Burgers heeft met een half punt voorsprong op Carla Bruinenberg het OOGSK 2006 gewonnen, volgens een bericht op de weblog van Willem Duvekot.

----------

Deventer, 18-06-06

Nipte zege Pallas in stads derby

In een bloedstollende strijd heeft het toekomstteam van Pallas de stadsderby tegen de Oppositie gewonnen met 4 1/2 - 3 1/2.

----------

Deventer, 16-03-06

Uitnodiging DSV de Oppositie

Het bestuur heeft een uitnodiging binnen gekregen, bestemd voor alle leden.

----------

Deventer, 20-01-06

HWP en Pallas gaan de schaaksport in Deventer stimuleren

De besturen van de schaakverenigingen HWP (Het Witte Paard) en DSG Pallas hebben besloten gezamenlijk de schaaksport in Deventer te stimuleren.

----------