HOME aamenu ☰ MENU
Enschede, 24-10-07

Morgen nieuwe klokken

Vandaag zijn de 18 nieuwe digitale klokken opgehaald. Ze zien er fraai uit.

----------

Haarlem, 09-06-07

OSBO binnenkort met pensioen

In september 2011 bestaat de OSBO 65 jaar. OSBO afgevaardigde Martin Roseboom heeft in de afgelopen KNSB-bondsraad laten weten dat dat het moment wordt dat de OSBO zichzelf gaat opheffen als bestuurlijk orgaan.

----------

Deventer, 24-05-07

Leden unaniem akkoord met contributieverhoging

De Pallasleden zijn unaniem akkoord gegaan met het voorstel van het bestuur de contributie te verhogen van €85,- tot €95,- voor volwassenen en van €42,50 tot €50,- voor jeugdleden.

----------

Deventer, 24-05-07

Morris wint opnieuw snelschaken

Morris Merza heeft opnieuw het snelschaken van afgelopen donderdag gewonnen. Hij liet alleen een halfje liggen in de voorrronde tegen Gorrit Smit, en in de eindronde tegen Koen Lambrechts.

----------

World Wide Web, 17-05-07

Internet team Pallas komt binnen op twee

Na meer dan vijftien matches te hebben gespeeld, is het internet team DSG Pallas op de ratinglijst van JijBent.nl verschenen.

----------

Arnhem, 10-05-07

Pallas naar finaledag OSBO-cup

Volgens een enkeling (Koen) ging het soepel, volgens een ander (Radboud) moeizaam. Maar de winst op ASV 5 is een feit, en daarmee ook de halve finale.

----------

Druten, 15-04-07

Palladianen in vorm tijdens OSBO jubileum

Vier Palladianen waren aanwezig op het gemeenschappelijke OSBO- en Tornado jubileum in Druten. Alle vier bleken in vorm.

----------

Deventer, 05-04-07

Hazal Tazegül honderdste Pallaslid

DSG Pallas blijft groeien. Op de laatste KNSB-ledenlijst bleek dat de 10-jarige Hazal Tazegül ingeschreven is als honderdste Pallaslid.

----------