HOME aamenu ☰ MENU
Hardenberg,  25-04-15  auteur: René Renders

Grote nederlaag Pallas 1

Het eerste heeft in en tegen Hardenberg een 6 - 2 nederlaag geleden en is daarmee op de derde plaats geëindigd.

Verliezen van Hardenberg is geen schande. Ook met 6-2 verliezen van Hardenberg is geen schande. Ten slotte heeft het team gemiddeld zo’n 100 ratingpunten meer in te brengen dan wij en zijn ze, weliswaar onverwacht, nog kampioen geworden ook.
De nederlaag had niet zo hoog hoeven uitpakken, in de regen van nullen die ons op een gegeven moment om de oren vloog, hadden best wat halfjes en een enkel eentje kunnen zitten.
Maar genoeg daarover. Laten we het hebben over de lichtpunten: Radboud speelde een goede remise tegen een WFM. Guy boekte een mooie, thematische overwinning tegen Jan van der Veen en bekroonde hiermee een sterk seizoen met ongeslagen status.
En het mooiste voor het laatst: Johnny speelde als geheim wapen op bord 1 een puike partij tegen Peter Mijnheer (bijna 400 ratingpunten meer). Met gewaagd spel veroverde hij een kwaliteit en bereikte een gewonnen eindspel. Dat dit remise liep mag de pret eigenlijk niet drukken, ook al omdat hij hiermee ondergetekende aan de titel van topscorer van 3B hielp ;)