Extern  
Home Nieuws Extern Jeugd Archief
 
 
 
DSG Pallas 1
----
DSG Pallas 2
----
DSG Pallas 3
----
DSG Pallas 4
----
DSG Pallas 5
----
Wisselschild
----

DSG Pallas 2

OSBO, 2e klasse A

Kampen, 10-04-17

Pallas 2 bekroont seizoen 2016-2017 met behalen kampioenschap

Door winst in de uitwedstrijd tegen ZSG 3 bij de slotronde in Kampen zijn we kampioen geworden en promoveren we naar de 1e klasse Osbo. Denk en Zet O&O 2, onze kwelgeest uit de 3e ronde, wint tegen Dronten maar degradeert desondanks.

> Lees meer...
----------
Deventer, 09-03-17

Pallas 2 bindt De Schaakmaat 3 aan de zegekar

Bij de thuiswedstrijd tegen het onfortuinlijke team van De Schaakmaat was de vraag niet of we zouden winnen, maar welke uitslag het wedstrijdformulier aan het einde van de ontmoeting met de sympathieke schaakmaten te zien zou geven.

> Lees meer...
----------
Dronten, 09-02-17

Pallas 2 behaalt ruime overwinning op Dronten

De uitwedstrijd in en tegen Dronten was er een van het kaliber "alles-of-niets". Winnen was de heldere missie, en met gemiddeld ruim 150 ratingpunten meer aan de borden werd die taak na stevige strijd en een bloedstollende finale volbracht.

> Lees meer...
----------
Deventer, 12-01-17

Pallas 2 blijft steken op een gelijkspel

Thuis tegen Voorst 2 in de 4e ronde heeft weer niet het beoogde resultaat opgeleverd. Een van onze spelers moest zich kort voor de wedstrijd afmelden, waarna het niet meer mogelijk was een invaller te strikken. Om 20.00 uur was het dus 0-1 voor Voorst.

> Lees meer...
----------
Kampen, 12-12-16

Pallas 2 gaat onfortuinlijk onderuit

De derde ronde van het seizoen. Uit tegen Denk en Zet/O&O 2 in Kampen laat de Deventer ploeg in het heetst van de strijd twee gedachte punten liggen.

> Lees meer...
----------

 

 
 
 
> OSBO
standen en uitslagen
----