Terug naar archief
Eindstanden

 

Deventer, 21 maart 2009

Johnny Paans wint IJSCO toernooi DSG Pallas

Johnny Paans (DSG Pallas) is de winnaar geworden van de zevende editie van het IJSCO-jeugdtoernooi van DSG Pallas. Hij bleef clubgenoot Ben Bloemsma een vol punt voor.
Johnny is de eerste winnaar die de trofee in Deventer houdt.

De derde plaats was voor een van de favorieten in de Hoofdgroep, Martijn van Blitterswijk uit Arnhem, die in een barrage clubgenoot Raimond Vastenhout versloeg.

Foto (Naomi Scholten): Johnny geconcentreerd achter de stukken
concentratie

Zie ook het Forum:

Groep A werd ook een Pallasfeestje. Anne Lambrechts werd eerste, voor clubgenoot Max van de Pavoordt die op basis van onderling resultaat Lucas de Vries uit Ede voorbleef.

De B groep was een prooi voor Marike Koekkoek uit Apeldoorn, Tim B. Heldens uit Brummen werd tweede en Jacob de Groot uit Hardenberg derde.

Superspannend was het in groep C. Thijs Viersen uit Elst won met een half puntje voorsprong op vier anderen. Uiteindelijk bleek na de berekening van de onderlinge resultaten dat Robin Tip uit Zwolle en Thomas Mons uit Arnhem respectievelijk tweede en derde werden.

Ook in de D groep was de berekening van de onderlinge resultaten belangrijk voor de tweede en derde plek. Duidelijk eerste werd Reimer Meulenbeek uit Brummen, met een 100 % score. Tweede werd Jim Pronk uit Ede, gevolgd door Niek Viersen uit Elst.

De E groep werd een prooi voor Pallastalent Willeke Knottnerus. Zij bleef Baris Kurt uit Arnhem (tweede) en Johan Duim uit Wezep (derde) een vol punt voor.

Ziggy Zijdemans uit Hardenberg was met zijn 100 % score duidelijk de sterkste in groep F. Ellen van Leusen uit Zwolle en Jeroen v/d Burgt uit Twello moesten in een barrage uitmaken wie tweede en derde werd. Ellen won.

Simon van Eek uit Veenendaal werd de winnaar van de G groep. Evenveel punten had Maarten Hoeneveld uit Amsterdam, maar Simon had de onderlinge partij gewonnen. De derde plek was voor Maldenaar Marcus v/d Heijden.

De eerste prijs in groep H ging ook naar de familie Zijdemans uit Hardenberg, Zowie was hier de winnaar en net als Ziggy in groep F met een 100 % score.
Ruben de Vries uit Ede werd tweeede, gevolgd door Caroline van Cappellen uit Putten.

Jago van Lieshout zorgde er voor dat de eerste prijs in groep I ook in Deventer bleef. Christine de Groote uit Apeldoorn en Ceren Kurt uit Arnhem bleven een half puntje achter hem.

Groep J werd gewonnen door Dylan Steunenberg uit Apeldoorn, gevolgd door Rens Kierkels uit Arnhem en Palladiaan Eelco Obdeijn uit Deventer.

Broer Renso Steunenberg won de K groep. Hij bleef de pas schakende Hidde Harmsen en Gert-Jan Blom (beide uit Deventer) voor.