NIEUWS oktober t/m december 2013

Terug naar archief

 

OSBO PJK: Dries en Willeke kampioen, Walter beste uit 2006 !
Opnieuw vier diploma's

------------------------------

Apeldoorn, 28 + 30 december 2013

OSBO Persoonlijk Jeugdkampioenschap; Dries en Willeke kampioen, Walter beste uit 2006 !

Op het OSBO PJK zijn uitstekende resultaten neergezet door Dries Wedda, Willeke Knottnerus en Walter Kaemingk.

Dries werd in de D-categorie, met een sterk deelnemersveld, overtuigend kampioen. Hij had een vol punt voorsprong op de nummers 2,3 en 4 ( Paris Loutragotis, Renso Steunenberg en Rembrandt Bruil; ook de nummers 2,3 en 4 uit de hoofdgroep in het laatste Pallas jeugdtoernooi).

Dries

In de C-categorie werd Willeke Knottnerus derde, achter Dimitris Loutragotis (winnaar Pallas jeugdtoernooi) en oud-Palladiaan Alain van der Velden. Ze werd daardoor overtuigend meisjeskampioene.

Willeke

In de E-categorie speelden dit jaar maar twee Palladianen mee, de broers Lúdwim en Walter Kaemingk. Beide presteerden goed en haalden een hogere TPR (Toernooi Prestatie Rating)dan hun eigen rating. Walter werd zelfs de beste uit het geboortejaar 2006 !!

Walter

------------------------------

Deventer, 12 december 2013

Opnieuw vier diploma's

Het is altijd spannend, maar ook deze keer slaagden alle kandidaten voor hun examen.

Max Mondeel en Sam Walraven deden dit voor de eerste keer, en het kostte de nodige moeite. Maar het diploma werd gehaald.
Toa Boers slaagde met een keurige 7 1/2 voor Stap 2. Een extra leuk diploma voor Toa, omdat de afbeelding wel past bij haar andere hobby; paardensport.

Stap 2

Het meest spannend maakte Harm Roukema het. Hij was als laatste klaar met Stap 3. Vond hij het moeilijk, zou hij slagen..??
Ja hoor, foutloos en een fraaie 10 !!